Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev den igår :3


Var det en dröm?

Var det en dröm?
När vi stog där och log
mot varandra
På ett öppet fält där himlen var stjärnklar
och man kunde höra syrsornas vers
Jag kanske inbillade mig
men det lät som de spelade om oss
Och nu när jag är här igen
på det öppna fältet och tittar upp mot stjärnorna
Så kan jag undra vart ditt leende tog vägen

Om det nu var en dröm
Så vill jag lägga mig i det blöta gräset och blunda
För jag vill få mig att tro
att jag kan se ditt leende en gång till
Och kanske föralltid




Fri vers av FireFlies
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-14 22:42



Bookmark and Share


  stefan.g
Helt okej.
2010-03-14
  > Nästa text
< Föregående

FireFlies
FireFlies