Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammal~


Varför leva

Varför bli trött på att leva
När det finns så mycket kvar att se?
Varför bli trött på att leva
När det finns så mycket kvar att ge?
Dessa frågor ger du de andra
Medan du själv i döden får vandra

Du vet att döden är som rymden
Kall och ensam utan någon vän
Ändock så söker du den
och ger oss alla andra dominoeffekten

Men ingen skall kalla dig för feg
För vi som visste teg
Så du får själv gå och vandra
och ingen av oss kan ha någon att klandra
Förutom varandra




Fri vers av FireFlies
Läst 145 gånger
Publicerad 2011-06-20 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FireFlies
FireFlies