Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tjo, längesen jag laddade upp något, så jag drar upp den här. Lite lång men..


Kärleksdikt till Ingen

Jag vet att kärleken har sina svåra stunder
När man står som en i mängden med dessa skulder
Du skulle aldrig kunna tro mig efter de oändliga seklen
Att den faktiskt lever ja den brinner jag pratar om kärleken
Som jag en gång hade om dig
Som jag alltid velat dela med mig

Jag skickade igår en kärleksdikt till Ingen
Som ett desperat rop på hjälp från en singel
Men ingen svarade nej den preskriberades
Och minnet om en varm sommarkväll raderades
Medan vinternatten kröp sig mot mig
Ingen svarar när jag behöver dig

Du vet att kärlek och tid har en speciell plats i människohjärtat
Och det finns ingen färg bara känslor som kan få det svärtat
Livet leker med oss som marionettdockor under deras sista spel
När vi snörar in oss i varandra förstår vi att det inte är någons fel
Tillit är så viktigt för kärleken
Det finns ingen plats för sveken

Jag skickade igen en kärleksdikt till Ingen
I brevet stoppade jag i den rödfärgade ringen
Men ingen svarade nej hjärtat är nu tömt
Och jag bara önskade att jag hade drömt
Medan en enslig sommar ströp mig
Vill jag att det är nu jag ser dig

I sagans ände finns bara två vägar kvar
En som har livets melodi, den är rätt så rar
Å andra sidan har du den som är rå
Fullt med drömmar som ingen kan nå
Vilken väg kommer bli ditt slut?
Du kommer dock aldrig mera ut.

Jag skickar alltid ett kärleksbrev till Ingen varje år
Men aldrig har jag drömt om att ett svar jag får
Ändock händer det en dag ja svaret finns där
Och nu vet jag plötsligt hur det är att vara kär
Medan våren äntligen förde med sig dig
Känner jag ett glittrande ljus över mig




Fri vers av FireFlies
Läst 166 gånger
Publicerad 2011-06-19 02:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FireFlies
FireFlies