Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magisk realism

Slagfärdigt
sa hon att det skulle vara

hon pratar om det
men hela
världen tycks ha drabbats av magisk
realism

Jäklar annama sa han som varit
bakom taggtråden

skitsamma säger vi som går
framåt bakåt runt runt runt
i friheten.




Fri vers av Karin E
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-15 13:23



Bookmark and Share


  LovisaCecilia
Bäm
Mer jäklar annama och mindra taggtråd.
2010-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E