Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skala mig




Skala mig
Bit för bit

Dra långsamt av min hud från mina muskler

Se mig i mitt nakna kött
Skala mig

Men gör det varsamt och
med respekt och förståelse

Titta på mig med ärliga ögon
Följ mina senor med uppmärksam blick





Fri vers av Fal
Läst 180 gånger
Publicerad 2010-03-15 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fal