Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör med mig vad jag ber



Visa mig för de som ser

Skådar mig

Låter de se genom mig

De finns inte

Det är min trygghet

Och min eviga förlust




Fri vers av Fal
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-15 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fal