Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I drivvedslottet vid havet och jag ville verkligen säga att jag älskar dig



Står så nära att det gör ont att jag inte kan komma närmre
som om jag vill kliva in i dig


Ser på dig
på exakt samma sätt som du ser på mig


När känslorna ligger utanför
på våra läppar, på våra fingerspetsar
kan inte omvandlas till ord eller beröring

kan bara vibrera luften
som förlängningar av våra kroppar
och tankar


Om man kan överdosera lycka
så har jag gjort det och ändå har jag sån svår abstinens
att hela jag värker



För att du är min








Fri vers av Fal
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-22 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fal