Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En viss slitsamhet


Det är slitsamt att leva så
att ständigt ha bergstoppen
och havsbottnen
ett steg ifrån varandra.




Fri vers av Dilsewat
Läst 370 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-16 10:51



Bookmark and Share


  Baystream
Mmm precis.
2010-07-06

  stella
Ja viss balans underlättar. Mycket snyggt!
2010-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Dilsewat
Dilsewat

Mina favoriter
Star Wars