Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levande begravd


Jag är levande begravd
i obarmhärtig förtvivlan,
det är lönlöst att kämpa
så jag inväntar den sista vilan

I förnekelse och förtryck
har jag grävt min egen grav,
jag kommer aldrig att bli fri,
jag kommer att dö som slav

Den sista spiken är slagen,
den vassa och bitter kalla,
kistan är sluten
- en gång för alla





Fri vers av Ilutzio
Läst 937 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-11-04 18:15



Bookmark and Share


  Tigerlilja|
Jaa.. nu vet jag inte vad jag ska skriva, längre.
bokmärker denna hörru, och lägger den under favoriter, tillsammans med dina andra små mästerverk :p bra, igen.
2005-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Ilutzio
Ilutzio