Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset

Jag har vandrat länge nu

I totalt mörker

Utan själ

Utan hjärta

Utan vilja



Jag har letat länge nu

I totalt mörker

Men när jag ser ljuset,

Går det inte att nå

Jag är kvar




Fri vers av mylastwords
Läst 424 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-16 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mylastwords