Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutet

Ögonen sluts,
en sista gång

Det nalkas en skymning,
min undergång

Ljuset i tunneln,
det lurar mig ut

Till ett väntat,
ändlöst slut

Drömmar och tankar,
finns inte mer

Och trots att jag skriker,
jag bönar, jag ber

Vaggas till sömns,
som många redan gjort

Det slår mig direkt,
att livet gick fort




Fri vers av mylastwords
Läst 478 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-01 19:00



Bookmark and Share


    Alieu jallow
Vilket text du har nästan samma tankar som jag, kan relatera.
2010-04-29
  > Nästa text
< Föregående

mylastwords