Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp

Jag har alltid drömt,

men aldrig vågat tro

Alltid gömt,

inom mig själv, där ingen ser


För hoppets låga är farlig,

den fräter,

den gör ont


Jag har aldrig sagt,

även fast jag velat

Aldrig vågat,

av rädsla, att göra fel


Hoppets låga är farlig,

den fräter,

den gör ont,


så jag släcker den





Fri vers av mylastwords
Läst 366 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-18 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mylastwords