Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snittet


Skalpellen i min hand glimmade i solen
tankarna vandrade sakta,

liljevit strupe
ingen ångest längre,

snittet sade allt




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 184 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-03-16 21:09



Bookmark and Share


  miramin
Wow gripande dikt. jag ryser in i själen. du är den nya jack the ripper i dikten
2010-03-17

  lodjuret/seglare VIP
den mest troliga slutsatsen är att Jack the Ripper var en läkarstuderande som flydde över vattnet till uesa...
2010-03-16

  Gawain
Kallt mod, stor känsla,,
2010-03-16

  Jan Simonsson
Beslut.
2010-03-16
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth