Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eller är det så?

Naglar mot tänder
och snart inga kvar

Det var abstrakt sa du.

Vi delar
sladdar med el, koppar och musik

Jag ska också köpa en valfri läkerol
om du säger det så

Men helst vill jag bara äta upp mina naglar
och vara abstrakt.




Fri vers av Karin E
Läst 149 gånger
Publicerad 2010-03-17 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E