Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bittert i bägaren

Lite bittert i bägaren
så smakar livet ibland
det är bara att häva i sig
inget att göra nåt vid

inte dör man

jo

man dör man dör så in i helvete
och man vaknar osövd
som en zombie

zzå vandrar man fram och tillbaka
gata upp och gata ner, runt
som en vilsen i skogen

fram till havet och går ut
i det stormvåta grågrumset

och då himlen alldeles säkert
gråsvart

och trutdjävlarna skränar
som en hop vildarslen

men så tar man sig i
den strikta kavajkragen
sliter upp sig i håret
köper ut en dunk lådvin
och högljutt skrattande
ordnar man en fest, fri som fan, jaja!
grillar och står i sjungandes
fräcka dryckesvisor
sen på natten sjunger man
falska operaarior, och grannarna

dom ska tro att man är en glad lax

så går man och tatuerar sig,
50-åriga tatuerade kärringar
vad ger ni mig för det!


dagen kom och gick ,ett hus
en bil, man borde ju köpa sportbil
det vräker på, fräckt som fan!

men bakfylla är så gräsligt

fult




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-17 23:31



Bookmark and Share


  Stefan Viljehammar
Livet börjar vid femti, jag är inte där än. Kommer straxt.
2010-03-18

  Catharina Edin VIP
Hatar att vara bakis. Men älskar din text.
2010-03-18

  stenen/ Yv Ericsson
Underbar text!!!!men efter 50 gör man fan hur många tatueringar man vill, köper lådvin och sportbilar både till höger och vänster.
Bakfylla ja, det är smällar man får ta.
2010-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP