Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sprängd känsla skriker kärlek

Sprängd känsla skriker kärlek
vet,

mörker
letar,

sann kvinnodoft
dagen ler en främling nära då vi älskar nu inatt,

och universum skriker rent en själ,

andetag av guld




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-18 18:32



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson VIP
Jag vet inte gillade att läsa denna,

orden ligger som rätt...

Allt flyter så väl,

Bra jobbat! :)
2010-03-18

  poetryGirl
gillar
2010-03-18
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth