Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 2003-02-07.


Teardrop

Teardrop
in my palm
Laughter
in my heartache
Eyes closed
when I see you
Arms wide open
and you\'re not here
Soft words whispered
into the dark
Kisses waisted
with a teardrop
in my palm

© Helene




Fri vers av Helene Phoenix Angel
Läst 319 gånger
Publicerad 2005-11-05 01:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helene Phoenix Angel
Helene Phoenix Angel