Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotspår

Där du stod
gick jag
för att känna
dina fotspår
inom mig

Där dyker jag bortom horisonten
för att andas
uppe vid ytan
kvävs jag

Vad du inte förstod
viskades av universum
men det hördes inte
gömd
genom all jord

Vi hade räknat till hundra
ingen visste vad vi sökte
men det var dit vi gick

Jag såg en rörelse
över dina läppar
rullade Karon ut åran
vi plankade
utan oboler i munnen

Jag sparar och laddar om
vi var monument
ur verkligheten
skars fotoalbum av sten

Sista spiken kvar
jag är beredd
hur många var det?
10, 20, 100?

Dränerad
men de hade kopior
på allt som någonsin sagts




Fri vers av InCiDeR
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-19 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

InCiDeR