Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lidelsens bro

Den aldrig sinande floden av vanvett
då Jesus
ristade kors
i terroriserade kaninungars ögon

Den svedda doften av likgiltighet
bränd på bål
åt de förnöjda

Avdunstade tårar
steg uppåt
för att väva en bro av lidelse
där vi kunde gå
utan rädsla

En kristalliserad droppe
ägde ett helt universum
men bars i handflatan på
de utskurna




Fri vers av InCiDeR
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-01 04:02



Bookmark and Share


  cilax VIP
evangelium fantastico. Fint diktat
2011-11-07
  > Nästa text
< Föregående

InCiDeR