Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleksord till min älskade. Skriven 05-06-21.


I hans närhet

När jag slumrar,
och varken sover
eller är vaken,
så kan jag känna
hans värme,
hans armar
om mig,
hans doft,
hans andetag
i min nacke,
...och det är bara då som jag är trygg.
I hans närhet.

© Helene




Fri vers av Helene Phoenix Angel
Läst 462 gånger
Publicerad 2005-11-05 01:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helene Phoenix Angel
Helene Phoenix Angel