Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 2004-11-22.


Vänskap?

Jag undrar vad det var som du behövde.

Du får mig att vilja stoppa fingrarna i halsen och kräkas upp
alla stunder av förtroende,
allt jag nånsin gett dig från djupet av mitt hjärta,
allt det där som jag vet att du inte skulle klarat dig utan.

Du förtjänar inte mig.

© Helene




Fri vers av Helene Phoenix Angel
Läst 617 gånger
Publicerad 2005-11-05 01:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helene Phoenix Angel
Helene Phoenix Angel