Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vänder mig inom


Jag tog mig tid, att i tystnaden
forma dig min längtan
tog mig tid, mana fram ett ansikte
täckt det fördolda

då jag vände dig inom
bortom allt
kunde vi mötas

när min rädsla för det okända
upplöstes i din världs oändlighet
fångade vi evighetens timma  

 




Fri vers av Rosen VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-20 17:33



Bookmark and Share


  anits VIP
Så vackert och finstämt
2010-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP