Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka för mig.

Lycka, vad är det, egentligen?
- Jag vet inte..

Men nåt som känns bra
är att gå vid stranden en tidig vårkväll
se himlens färgskiftningar
och höra surrandet från gatlyktorna
som sakta, men säkert tänds
slänger ett guldgulaktigt sken över den töiga trottoaren
samtidigt som man känner sig både varm och kall
allt står still
som vid världens ände
solen går ner
det drar en kall bris genom håret
molnen glöder i kanterna
och det är bara jag
jag och tankarna

Det kanske inte är livets största njutning
Men det är lycka för mig




Fri vers av annaHessel
Läst 439 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-20 20:48



Bookmark and Share


  Marjavaara
Bra beskrivet. Gillar texten..
2010-03-20

  frostblomma
Så fint du fångar känslan. Bra skrivet!
2010-03-20
  > Nästa text
< Föregående

annaHessel
annaHessel