Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blicken

Vitt mot vitt
Snö mot snö

Jag tittar framåt igen
Man det är ändå samma sak

Blick mot blick
Du mot jag

Fast jag inte ser dig
Känner jag blicken

Snön faller tätt
Jag låtsas se
Men jag tittar inte på den

I glasrutan mot skolgården
Reflekteras min värld
Om jag kollar närmre
Kan jag se vem du verkligen är

Blick mot blick
Du mot jag

Det är alltid samma sak
Men inte idag

Jag känner dig
Du känner mig






Men din blick finns inte längre kvar.




Fri vers av annaHessel
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-25 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annaHessel
annaHessel