Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är egentligen skriven under högstadiet men hittade den som utkast nu och publicerade den, efter ca 4 år.


inombords

Ni skrattade tills ni grät
osynlig satt jag bredvid
skrek inombords
efter att få berätta
men bara låtsades att det var som vilken dag som helst
och egentligen så var det det
för såhär är det jämt





Fri vers av annaHessel
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-30 20:28



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Den känns fortfarande.
Calle
2014-02-04
  > Nästa text
< Föregående

annaHessel
annaHessel