Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag levde imorgon

Jag levde imorgon igår var jag död

Jag saknade drömmen jag hade igår

Jag offrade livet för någon annans bröd

Man tar vad man får

Man ger det man har

Men sen då, när inget finns kvar?




Fri vers av Phiju
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-21 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Phiju