Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Limmerik


Okysst ungmö

En sprattlande clown i Paris
Försökte på alla de vis

Att roa och skoja
Men det blev mest en noja
För han var inte rolig precis.




Den okyssta ungmön satt tyst
Hon yppade inte ett knyst

Men när knepen hon lärt
Hon flirtade kärt
Och visa sin ymniga byst´.




Lilla Lisa som kom ifrån Sala
Hon fann några killar banala

Hon skrattade fräckt
Och det lät ganska käckt
Men känslorna deras blev svala.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-21 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP