Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måleri (Coprigth PeterMarkurth)


Dalen ekar i en cello

Stilla toner ödslig väg förnam
stulet hjärta brister måne




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 197 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-03-21 16:27



Bookmark and Share


    Tteresia
Måne eller månne. Man får tänka själv.
2010-03-22

  stenen/ Yv Ericsson
Oj vad jag gillar din bild. Mycket bra! nu glömde jag texten..
mycket trevligt att få se konsten. tack.
2010-03-21

  walborg
Livet - det verkliga upplevda.
2010-03-21
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth