Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ifred eller ensam

Låt mej va' i fred!

lämna mig inte ensam

tidens dilemma




Bunden vers (Haiku) av Ingela Svenson VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-03-21 17:14



Bookmark and Share


  walborg
Jättefin text och bild tillsammans. Men att det skulle vara "tidens" dilemma förstår jag inte riktigt här ... kanske räcker det med två rader bara.
2010-03-21

    ej medlem längre
När jag tänker efter så är det ju två skilda saker...
Klokt som tusan!!
2010-03-21

  Catharina Edin VIP
Synd att det är ett dilemma och inte en tvåvägslösning.
2010-03-21

  stenen/ Yv Ericsson
Ja jösses så bra tänkt! EXAKT så är det ju! I så enkla rader.
Och så en gråtande pojke, dem mins man.
2010-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP