Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drypande

~~~


hennes känslor fann alltid vägen ut

de krävde sin frigivning
och slet sig ur hennes otänkta tankar,
dröp hätskt fram ur hennes porer,
slingrade sig lömskt fram mellan orden hon yttrade


de gav sig inte
förrän de stillat sitt maniska begär,
givit utlopp för sin inre svärta

och efter sig lämnade de endast
ett köldskadat tomrum
och den starka känslan av avsky




~~~




Fri vers av Markattan
Läst 482 gånger
Publicerad 2005-11-05 13:38



Bookmark and Share


    carimba
stark dikt med en inledning som nästan slår knockout.... kan riktigt känna hu det fräser och pyser när allt som måste ut till sist hittar vägen
2005-11-21

  Ingrid Nilsson
Har läst o tyckt bra om alla dina dikter här, men allra bäst om denna.
De där drypande,vidriga känslorna,som ska ut till varje pris och det som sedan sker; du har funnit uttrycket. Och en bra form.
2005-11-17

    ej medlem längre
Vilken tyngd, starkta rader.
Fastnade speciellt för:
hennes känslor fann alltid vägen ut
de krävde sin frigivning
&
dröp fram ur hennes porer
2005-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan