Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla tänker vi väl framåt libland


Ögon som ser



Stilla, med

dunkande hjärta

Ögon som ser

borde inte.

Vanmakten

sliter mitt inre

Och ändå

Är det bara

framtiden

som anas.








Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 190 gånger
Publicerad 2010-03-22 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP