Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

r




Jag älskar dej Per! ( till en barndomsvänskap )



1973... sommarmorgonen är ung & det finns bara nu.


Vi är 8 år Per... & livet är nu & här.

Slänger oss i Hjälmarens vatten... tävlar i att dyka

& plocka blåmusslor... fångar grodor som vi låter

tävla....... börjar frysa... går upp i skogen & börjar

fälla ett smärre träd....... över VÄGEN!

Jag... en sportare..... du mer en lite redan fet kille

som svartsjuknar till när jag är med fotbollsgänget...

...hotar att tjalla för mina föräldrar att jag tjyvrökt...

... väldigt svår sits där för mej... barn är grymma..

men kanske du inte kunde låta bli... gillade för

mycket att laja med mej... förlåter dej vännen...

Nu har du rest vidare... vet inte om du knarkade

eller söp ihjäl dej... eller bådeoch... eller tog

livet av dej... eller en trippel...

Om du behöver min kärlek & vänskap så finns

jag här i jordekretsen fortfarande...

...tror jag behöver dej denna AC~DC-kväll...

Per... jag älskar dej.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 195 gånger
Publicerad 2010-03-23 00:44



Bookmark and Share


  DerMond
Jättefint..
2010-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP