Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mellan ljus och mörker och mörker och ljus


Den du går till mötes...

Den du går till mötes i mörkret
är den du en gång
lämnade i ljuset.

Den blodiga kniven i din darrande hand
skar du en gång brödet med.

Den nu döda fågeln sjunger ännu i ditt minne
när kölden kittlar ditt sinne.

Den glädje du en gång kände
har förvänts till smärta.

Men det mörker du går in i
är fröet till ditt framtida ljus.
Varje frö börjar som en aning
om framtida möjligheter,

men först måste du…

Ja, du vet vad du måste…






Bara du…

/A




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-24 08:05



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Får en känsla av pånyttfödelse i denna...ett frö "vid skiljelinjen"
hur som helst tilltalar texten mig
2010-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP