Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skRäck..

..är farlig har jag kommit på..har förr..varit rädd för två saker..det ena var att få ett barn..och sedan förlora det..det andra var att försöka ta mitt liv för att sedan vakna och förstå att man överlevt..det ena har med vilkorslös kärlek att göra..det andra med vilkorslös skam att göra..nu har jag visst överlevt både och med förnuftet behåll..(kanske inte alla tycker..men det skiter jag i.)..nu ska jag fan inte va rädd mer..iallafall inte för saker som jag inte är beredd att förlora..




Fri vers av kråkan VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-24 13:00



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Ja, du överlevde.. en stor sorg efter den lilla och som du säger skammen att överleva.. Du är en tuffing:) bra text:)
2010-03-24

  stenen/ Yv Ericsson
alltså det där är väldigt tungt.

"nu ska jag fan inte va rädd mer..iallafall inte för saker som jag inte är beredd att förlora.. "

det är en jävla skräckfärd att ara människa..

snyggt skrivet.
2010-03-24

  Quasimodo
Modigt och med livsinsikt !!
2010-03-24
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP