Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Postillan




“Postillan”



Och käringen hon sa till gubben sin:
Va har Du under västen?


Och gubben sa: Men gumman lilla min.
Jag kommer ju från prästen.


Han gav mej sin postilla
Som jag stoppa i min lomma


Och prästen sa, när den va tom …..
När den va läst, så fick jag återkomma.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-24 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP