Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten låttext.


För att få se dig igen.

Jag vaknar upp klockan är halv fyra
tänker på dig
drömde en dröm som jag hoppades var sann
men när jag vaknade du försvann

jag skulle gå genom eld, gå genom eld
simma över Atlanten
för att få se dig igen se dig igen

var dag som går, ja du får alla mina tankar
du är en ängel en ängel och bara jag vet
att

jag skulle gå genom eld, gå genom eld
simma över Atlanten
för att få se dig igen se dig igen

jag skulle gå genom eld, gå genom eld
simma över Atlanten
för att få se dig igen se dig igen

jag försöker att ta var dag som de vore vår sista
för jag vet att snart åker du igen!

jag skulle gå genom eld, gå genom eld
simma över Atlanten
för att få se dig igen se dig igen

jag skulle gå genom eld, gå genom eld
simma över Atlanten
för att få se dig igen se dig igen




Övriga genrer av Baoss
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-25 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Baoss