Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är du

Du är du
jag är jag
och tillsammans blire vi
att vi kan det är nått som är säkert

du är du
jag är jag
och tillsammans blire vi
ja, jag vet att vi kan det är säkert




Fri vers av Baoss
Läst 152 gånger
Publicerad 2010-07-28 02:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Baoss