Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälp

jag vill ha hjälp men ingen finns där för att hjälpa
Snälla stanna en stund
kom igen bara en sekund

lyssna ty jag talar från mitt hjärta
skriva har aldrig varit något för mig
men det räddar mig från att drunkna

unkna dåligt valda meningsuppbyggnader har jag
drunkna i mina egna tankar ska jag

svar jag söker svar som jag inte kan finna
hinna i tid till mitt liv ska jag?




Fri vers av Baoss
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-28 02:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Baoss