Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sikta mot stjärnorna

De säger man ska sikta högt
men jag siktar nog fan mot stjärnorna
hur jag lyckats är ett under
jag trodde hon skulle skicka iväg mig efter min första blunder

ett huvud smartare än få
förstår inte hur jag lyckats nå upp till hennes nivå

har aldrig haft sån panik
aldrig hört sådana skrik
som jag gör nu
för det känns som jag är körd du

hoppas på det bästa
även fast det känns som du börjar lessna
vill du ha nått nytt?
snälla vill inte bli bortbytt

säg mig älskar du mig?
för jag har aldrig älskat så som jag älskar dig.




Fri vers av Baoss
Läst 167 gånger
Publicerad 2010-07-28 02:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Baoss