Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

denna här dikten ska läsas högt
och om och om igen rixbååge




Dysfunktion




Maxråksy Peerifiera Snarsynt Succesion

Kungsbåge Raksträcka Ixer Pixer Navalom

Lets Dance I Dess Tårar Ruxx Fluxx Lyckomani

Saager Sixor Zingoalla Jag Lämnar Dess Taleskrud

Om Du Kunde Leeva I Taltrast System Inkänning

Salufall Febers Nakenhet Övergedd Dysfunktion 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 261 gånger
Publicerad 2010-03-27 00:09



Bookmark and Share


  Nanna X
det här verkar vara en trollformel?
2010-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP