Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
veckans.


var sak

starka hjältar
onda skurkar
medlöpare och vampyrer
vargar och varulvar i skogen
och så rättrådiga facebookgrupper

var sak på sin plats
insändare på sin sida
propaganda på sin sida
vår sida och familjesidan

var sak på sin plats
prästen i kyrkan
ursäkterna i teve
moderaterna i vellinge
kärleken i knutby

samtalet i avskildhet
tecknen på väggen
nyckeln i låset
pappren i skåpet

var sak har sin tid
högstadiet
innan vi blev vuxna
vuxenvärlden
innan vi blir gamla

var sak har sin tid att stå på spel
vår frihet har sin tid
deras frihet har sin
arbetsproducenterna har sin sida
arbetskonsumenterna har har sin

vampyren har huggtänder
vargen har svans
människorna på teve
de har civilkurage




Fri vers av martin johnsson
Läst 275 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-03-27 11:12



Bookmark and Share


  Lady Alassa
ett raffinerad exempel på hur upprepning av snarlika satser kan bli mycket uttrycksfullt och en 32-rading utan andra verb än har och stå. som är mycket läsvärd. Gillar. "ursäkterna i teve"
2010-03-27

  thyra
Tycker om detta flöde och tankarna jag får. Fint!
2010-03-27
  > Nästa text
< Föregående

martin johnsson
martin johnsson