Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
morrontrött..(..fast när man jobbat natten blir det ju eftermiddastrött..såklart..:)


det är lätt att ge upp..

..när man är nyvaken och huvudet känns som en avgrund som är större än tomheten..det är lätt att tro då..att livet är ganska hemskt..och att det är synd om just mig..det är en väldig massa tur att man då har kaffe hemma..att man har en stökig familj som tränger sig in i låtsasmisären..tur att hästarna väntar..tur att livet finns som berättar tålmodigt..dag efter dag..att du inte har tid att ge upp..




Fri vers av kråkan VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-03-27 16:43



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra beskrivna känslor...tankar..
2010-03-28

  stenen/ Yv Ericsson
här anar man någon som saknar en stunds ensamhet och sömn kanske..
2010-03-27

  Larz Gustafsson VIP
Min misär är reell.
2010-03-27
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP