Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brinn ljus brinn

Brinn ljus brinn
Lys för själarna där ute
Lys så de hittar vägen
För där ute är det så mörkt
Löven faller och döljer mina fotspår
Brinn ljus, lys upp mörker
Brinn ljus välkomna mörker
Och låt själarna lysa
Så som dina ögon lyser då du ler

Brinn ljus brinn
Låt det lysa upp i mörkret
Låt dess låga värma
Vindarna jagar runt knuten
Och det är så påtagligt
Alla själar är samlade i kväll
För det är nu som vi möts
Och runt ljuset samlas vi
Brinn ljus brinn, brinn för gemenskap
Brinn för att själar som aldrig dör
Brinn så vi hittar vägen till varandra
Brinn för mörkret som omfamnar oss

Brinn för alla former av liv och död
Mörker och ljus symboliserar liv och död
Och det finns så mycket liv i döden
Och så mycket ljus i mörkret
Så brinn ljus, brinn
Brinn för allt det liv som finns
Och för den död som vi väljer att tro på

Brinn ljus brinn
Mörker kom
Mörker slut dig
Slut dig runt oss
För i mörkret ser vi ljuset
Och ljusen brinner inom oss
Du känner väl värmen
Nu är själarna här
Och vi får en helg tillsammans

Brinn ljus brinn
Låt oss se ljus så vi kan se mörkret
Tänd ett ljus och låt dem mötas
Och förstår du, kan du bara älska
Förstår du finns det inga rädslor
Förstår du finns det bara kärlek
Kärlek i både ,liv och död
Se ljuset, brinn ljus brinn
Se själarna i lågans sken
Se din älskade, känn värmen
Och se all kärlek i ljusets låga
All kärlek var än den nu är

Brinn ljus brinn för det som varit
Brinn för det som komma skall
För vår själ är lågan
En låga som vandrar från ljus till ljus i staken
Ljusen är bara kroppar
Ljusen kan brinna ut men lågan dör aldrig
Det är dina liv, det är dina val
Och du lever i varje val
Så brinn ljus, brinn för alla former av liv
Brinn för den död som vi väljer att tro på




Fri vers av PPQ
Läst 707 gånger
Publicerad 2005-11-06 10:02



Bookmark and Share


  Samsana
Obeskrivligt vacker liksom sorgsen men ändå hoppfull.
2005-11-06
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ