Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns öknar där hela fält av musslor trotsar döden

Det finns öknar där hela fält av musslor trotsar döden.

Under belägringar blir tiden en plats som kommit för
sent till sitt till sitt möte.

Vill vara trumma och inte flod och inte blomma.


Far lever.

Far är död.



Med orden kommer jag ingen vart.

Något försvar har jag inte.

Men det finns öknar där hela fält av musslor trotsar döden.




Fri vers av BEBBEN
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-27 20:45



Bookmark and Share


  Cadena
Suggestivt med fint utarbetade och uttrycksfulla rader - särskilt de första tre meningarna som är så kontrastrika och som håller ihop så väl trots det disparata motivvalet.
2010-03-27
  > Nästa text
< Föregående

BEBBEN