Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dambekant



Han fann henne utanför Operan
vacker, magnetisk, konversant
och hennes hand fann hans
i en mjuk och följsam rörelse

Hon bad honom följa henne till hotellet
han gick med under stjärnorna
De tog hissen upp till översta våningen
upp till himlarna

Han tog henne i armbågen, andlöst
bad henne se ut över den upplysta staden
bad henne
bad henne följa med honom ut i Vintergatan

Hon smekte lätt hans hår
men ville gå till sitt rum för natten
Han pekade på Orions bälte
och hon skrattade
och sa:
- jag är faktiskt blind




Fri vers av BEBBEN
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-31 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BEBBEN