Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tavla



Ensam på torget
står jag på ett ben
som en trana




Fri vers av BEBBEN
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-31 23:06



Bookmark and Share


  Marlboroman/Hg VIP
So?
2010-03-31
  > Nästa text
< Föregående

BEBBEN