Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ny tid..

..att vakna i..för att se sommaren gry..i dimma..av..svarta regndroppar..falla..mot ljus..till liv.




Fri vers av kråkan VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-28 04:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"This is the dawning of a new era" (The Specials)
2010-03-28

  mare VIP
Mycket fin !!
2010-03-28
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP