Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Track 1

Man vill utgöra Skillnaden,
för att inse att man inte är
något annat än en låt
ståendes på repeat

en cover
av någon som inte hade råd
att knarka ihjäl sig
så han tog en överdos
av brutna drömmar




Fri vers av Helen_Varghierta
Läst 242 gånger
Publicerad 2005-11-06 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helen_Varghierta
Helen_Varghierta