Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Substitut I


Ingenting spelar någon roll
allt är en version av verkligheten
inte av sanningen
och hon försöker spela rollen av ett substitut
då hon egentligen bara vill vara hans allt
men ett substitut är ett sätt att treva lite närmare
för att avspisas lite hårdare
och tills slut inse att det enda sanna hos henne
är de där tårarna
som aldrig tidigare syntes

och hon fortsätter
för han lockar fram sanningen ur henne
och det är det enda sättet för henne
att veta vem hon är
och inte vad hon försöker att vara.




Fri vers av Helen_Varghierta
Läst 260 gånger
Publicerad 2005-11-06 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helen_Varghierta
Helen_Varghierta