Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Substitut - the fortsättning

Hon är inget annat än ett substitut
en patetisk efterapning av något verkligt
hon är tecno-cover skiten av klassikerna
som dansas ihjäl av fulla alltför korta glitterlinnen
hon är kopian av orginalet inuti en billig ram
den konstkännarna spottar på då de går förbi
hon är silikonbröst under en kirurgs fingrar
och hon är så jävla genomskinlig
kanske är det därför
hon aldrig möter blicken
i reflektionen framför henne

hon har lärt sig att ingenting
ger en kallare spegelbild
än svarta pupiller i oceanirisar
och hon hatar att vara
den raka kontrasten
till din varma närhet.




Fri vers av Helen_Varghierta
Läst 252 gånger
Publicerad 2005-11-06 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helen_Varghierta
Helen_Varghierta